Huidverzorging & Huidverbetering

“Oneindig mooi” dat is wat Amara betekent in het Sanskriet. Oud worden en er goed uit blijven zien. Wie wil dat nou niet?

Mijn doel is om samen met u, uw huid in optimale conditie te brengen en te houden. 

De huid, ons grootste orgaan wordt dagelijks blootgesteld aan veel schadelijke invloeden die hun sporen achterlaten. Denk maar eens aan

UV-straling, airco, stress, luchtvervuiling, verkeerde eetgewoontes roken en onvolledige kennis van cosmetica gebruik.

Een regelmatige gezichtsbehandeling en een op uw huid afgestemde thuisverzorging, samengesteld door een professionele schoonheidsspecialiste, is dan ook geen overbodige luxe. De huid is uw persoonlijke visite kaartje en een goed verzorgd uiterlijk geeft zelfvertrouwen.

Gelaatsbehandelingen

Meet & Treat

Let’s try hannah!

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

Xpress

The hour of power!

In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

Xperience

The total package!

In de Xperience wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Inspira

Relax treat!

Inspira Med is gebaseerd op de werking vanvoornamelijk werkstoffen van zuiver natuurlijke oorsprong, die het beste uit uw huid te halen en zorgen voor directe verbetering en verjonging van de huid.

Bijzonder aan deze methode is dat u de behandelingen niet alleen in kuurverband kun kunt doen maar ook als losse behandeling. Dit is afhankelijk van het effect en resultaat wat u wenst te behalen. 

Absolue

Prevents skin burnout! 

Herstelt de natuurlijke schoonheid van de huid en voorkomt op effectieve wijze de symptomen van een droge huid, gevoelige huid, onzuivere huid, vale huid, vroegtijdige veroudering en rimpelvorming. De inspira: absolue-lijn wordt gekenmerkt door zijn speciale verzorgingsproducten die de geïrriteerde huid kalmeren, een vermoeide, droge huid behandelen of onzuiverheden effectief verminderen.

New skin

Peel en boost!

Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

Four Seasons

Het hele jaar mooi!

Spring - Revitaliseren

Summer - Repareren

Fall - Verstevigen

Winter - Hydrateren

Info

Mini Lift

Gymnastiek voor de huid!

Cosmetische liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Een wonderlijke en een ongewone ervaring. Het speciale masker zorgt voor een soort passieve gymnastiek die werkt tot in de diepere huidlagen.

Duo

​Gezellig met z'n twee!

Met z’n tweeën tegelijkertijd genieten van een gezichtsbehandeling?

Dat kan met een duo behandeling. Waarin jullie tegelijkertijd naast elkaar worden behandeld.

Heerlijk ontspannen en genieten van een complete gezichtsverzorging, samen met uw vriendin,moeder of zus.

Het kan allemaal. U krijgt beiden 10% korting op de gekozen gelaatsbehandeling.

Bent u nog geen klant bij ons dan adviseren wij altijd eerst een kennismakingsbehandeling zodat ik u goed kan adviseren welke van bovenstaande behandelingen het beste bij uw huid en uw persoonlijke wensen past.